SAN FRANCISCO: A FRISS KEZDET

Végre! Néhány utalmas hét után, igen, mi végre új központba költöztünk ide, a csodálatos San Francisco-ba. Szóval, bár most nagy a kupi az irodákban, de nagyon izgatottak vagyunk és rögtön munkába is álltunk.


Sokan vannak, akik tudják, ki vagyok én, de azok számára akik nem, hadd mutassam be magam. Claire Dearing vagyok, a Jurassic World korábbi operatív igazgatója és a Dinóvédő Csoport alapítója. Mivel ez az első hivatalos DVCS bejegyzésem, úgy gondoltam, hogy ez tökéletes alkalom arra, hogy a pletykák elejét vegyem, és mindenki tudni fogja, hogy hol is állok én ebben az ügyben.

Amint azt tudjátok, főképp a Nyilvános Meghallgatásomból, a parkban bekövetkezett katasztrófa után 2015-ben újraértékeltem a körülöttem lévő világot és ezeknek a csodálatos állatoknak az értékét. 


Szomorú vagyok, mikor arra gondolok, hogy én is a gépezet része voltam. Megtévesztett, vak, elveszve a karrieremben. Elvesztem a kis képben, miközben egy jóval nagyobb kép árnyékában éltem. Sajnos nem láttam, hogy mi fog érkezni, következni. Majdnem. Mert még van idő arra, hogy helyrehozzam a korábbi hibáimat. A dinoszauruszoknak segítségre van szükségük. Hangra van szükségük, aki helyettük szól. És mi mindent megteszünk, hogy betöltsük ezt a szerepet. 

A Dinóvédő Csoport vállalja és képviseli azt a tényt, hogy ezeket a ritka állatokat évtizedek óta súlyosan kihasználják; a mi küldetésünk az, hogy megállítsuk a visszaéléseket azzal, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük a Nublar-sziget dinoszauruszait - vagy éljenek azok bárhol. Büszke vagyok arra, hogy ennek a kezdeményezésnek a vezetője lehetek, hogy segítsünk ennek a fajnak, és arra törekszünk, hogy a dinoszauruszok mellett biztonságos jövőt teremtsünk. Ez a jövő és a tudás iránti szeretet, nem pedig a profit hajhászása. Az élet szeretete, nem pedig a nyereség a cél. 

Nem volt könnyű elkezdeni. Határozottan erős ellenzéki erők állnak velünk szemben, néhányukat ismerjük, néhányan még mindig bujkálnak -, de úgy véljük, sok szövetségesünk lehet köztük is. Azok, akik osztoznak hitünkben, támogatják a látomásunkat. És most a DVCS-nak van módja elérni azokat, akik hajlandóak a szervezetek mögé állni. 


Bárhol és bármikor is olvasod ezt, remélem szentelsz rá időt, hogy feltérképezd weboldalunkat, és felismerd a dinoszauruszvédelem fontosságát. Kérjük, támogasd a DVCS-ot. 

Nem számít, mi következik, én nem megyek sehova. Többé már nem.

Claire Dearing
Alapító 


Események

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el